Panasonic GF1 galleria


Olen tehnyt pienen gallerian Pana GF1:llä kuvaamistani kuvista. Galleriassa näkyvät kriittiset tiedot, kuten valotusaika, aukko, iso jne. Olen myös laittanut imuroitavaksi muutaman kuvan alkuperäisenä täysikokoisena versiona. Nämä kuvat on tarkoitettu henkilökohtaiseen katseluun omalla koneella, joten toivon, että niitä ei julkaista muualla.

Minulla on kesken kokeilu Sony a550 kamerasta, mutta Pana on niin kova uutuus, että otin sen tähän väliin, kun kerran mahdollisuus tuli. Sonyn arvio tulee parin päivän sisällä ja myös Panasta tulee hiukan lisää asiaa seuraavan parin päivän aikana.

Panasonic GF1 on juuri sitä mitä kaipasin, kun viime syksynä kokeilin Panasonicin G1-kameraa. Kiittelin silloin tuota Panasonicin ensimmäistä Micro 4/3 kameraa monestakin syystä, mutta moitin ulkonäköä ja kaipasin valovoimaa kiinteäpolttovälisessä muodossa. Nyt ulkonäkö on korjattu ja valovoimakin yhden objektiivin osalta, mutta hyvä käytettävyys ja erittäin hyvä kuvan laatu ovat säilyneet.

Nauttikaa galleriasta ja imuroikaa isot kuvat, jos lähempi tekninen tarkastelu kiinnostaa. Vakituiset lukijani tietävät mitä mieltä olen kameroiden jpg-kuvista, mutta on myönnettävä, että GF1 tekee melko hienoja jiipekkejä.

Lisätään nyt vielä, että kaikki gallerian kuvat ja myös imuroitavat isot kuvat ovat aivan suoraan kamerasta ilman mitään kuvankäsittelyä.
 
Bloggers Team