Pahvipalttoossa


Tämän päivän kuvan näppäsin töiden jälkeen. Kuvasin studiossa kaksi mallinukkea, joilla oli ulkoiluasut päällään. Olen joskus tehnyt jotain vastaavaa, mutta hyvin olin unohtanut kuinka erittäin hankalaa mallinuken pukeminen on.

Kyllähän kenille ja barbille vaatteet päälle saa, mutta kun niiden vaatteiden pitäisi vielä näyttää komeilta ja hyvin istuvilta. Mallinuken päällä mitkä tahansa releet näyttävät aina liian isoilta ja roikkuvilta. Minä tungin paperia hihoihin ja pistelin nuppineuloja selkään, mutta taitaa silti olla vielä Photoshopilla töitä :-)

En rasita teitä lukijoitani noilla kuvilla, vaan näytän sen sijaan tämän, jossa hemmo makoilee ihan pokerinaamalla pahvilaatikossa. Eikä haittaa sekään, että oma jalka on miltei silmässä ja kädetkin irroitettu.

Kuvasin tämän Nikon D700 kameralla, Nikkor Ai 50 mm f/2 objektiivilla täydellä aukolla ja valotusajalla 1/30 s, kun ISO-arvo oli 2500. Ketä muuten kiinnostaa onko tässä kuvassa objektiivin piirto ja kontrasti paras mahdollinen kuvan nurkissa? Voihan tosin olla, että kuvaa ei muutenkaan kiinnosta katsella, mutta otan riskin.
 
Bloggers Team