Osallistu arvontaan!!!


Vuoden vaihde lähenee ja uusi vuosi odottaa. Sen kunniaksi järjestän blogini historian ensimmäisen arvonnan, jossa on mahtava palkinto. 

Jos haluat osallistua, niin käy katsomassa tämä pieni galleria ja valitse gallerian paras kuva. Tarkoituksena on valita esteettisesti paras kuva, siis sellainen, joka näyttää parhaalta omasta mielestäsi. Käytän tämän kyselyn tuloksia tulevassa jutussani, jonka julkaisen, kun olen ensin käynyt läpi kaikki tuhannet vastaukset lukijoiltani. On siis tärkeää blogini sisällön kannalta, että osallistut.

Kun olet katsonut gallerian, niin täytä lomake täällä ja lähetä se. Kaikki osallistujat ovat mukana arvonnassa, jossa mahtavana palkintona on 4 gigan San Disk Extreme 3 muistikortti joko SDHC tai CF mallisena. Palkinnon sponsoroin ihan itse.

Lomakkeen voi tietenkin täyttää katsomatta galleriaa ollenkaan, mutta toivon silti, että katsot oikeasti gallerian ennen kuin täytät osallistumislomakkeen.

Lomakkeessa kysytään nimi ja sähköpostiosoite, johon lähetän arvonnan voittajalle ilmoituksen. Voittaja julkaistaan myös blogissani arvonnan jälkeen. Postitan palkinnon voittajalle sen jälkeen, kun voittaja ilmoittaa minulle postiosoitteennsa. Arvonnan jälkeen hävitän sähköpostiosoitteet ja nimet enkä tee tai kerää niistä tilastoa, lukijarekisteriä enkä muutakaan. Ainoa syy kysyä noita tietoja on se, että voin suorittaa arvonnan. Jos haluat valita kuvan, mutta et halua osallistua arvontaan, niin jätä nimi ja sähköpostiosoite pois lomakkeesta.

Osallistua voi 6.1.2009 asti.
 
Bloggers Team