Olympus ei lopeta 4/3 objektiivejaan

Olympuksen 4/3 järjestelmän objektiiveista on liikkunut kaikenlaisia huhuja viime päivinä liittyen erääseen haastatteluun quesabesde.com saitilla.

Miguel Angel Garcian sanomaa on ilmeisesti tulkittu hieman vapaasti, sillä Olympus tähdentää, että se ei ole lopettamassa 4/3 objektiivien tuotantoa tai niiden kehitystä. Vaikka juuri nyt ei olekaan uusia 4/3 objektiiveja tulossa, niin tulevaisuudessa niitä voidaan silti esitellä ja tuottaa. Tällä hetkellä Olympus keskittyy täydentämään Micro 4/3 objektiivisarjaa, mutta 4/3 järjestelmää ei hylätä.

Tuo on Olympuksen virallisesta tiedotteesta, joten sitä pitää uskoa.

Minulta on kyselty ehdinkö käydä sillä ja sillä osastolla Photokinassa ja vastaus on, että en ehtinyt. Olin messuilla vain yhden päivän ja minun oli pakko jotenkin rajata osallistumistani. Photokina on saksalaiseen tyyliin valtava monen ison hallin kokoinen tapahtuma, jossa pitäsisi viettää monta päivää nähdäkseen kaiken.

Photokinassa käyntini tuloksia voidaan toivottavasti nauttia välillisesti pitkään tulevaisuuteen ja toivon, että voin entistä paremmin raportoida ja kokeilla uutuustuotteita. Muuta valokuvaukseen liittyvää unohtamatta, tietenkään.
Tässä muutama turistikuva Kölnistä.
 
Bloggers Team