Hyvä vinkki matkailijalle


Irving Penn tuli nähtyä ja oli hyvä. Jos olet Los Angelesin suunnalla parin lähikuukauden aikana, niin käy katsomassa Pennin valokuvat Getty Centerissä.

Siinä tuli jo yksi vinkki, mutta tässä toinen. Niin työ- kuin lomamatkoillakin pitää syödä ja kun kerran on pakko syödä, niin samalla voi syödä hyvää ruokaa. Yllä olevan kuvan esittämästä paikasta, osoitteessa 3185 Glendale Boulevard, Los Angeles, CA 90039, voi ostaa kenties parhaat burritot koko piirikunnan alueella. Sanon kenties, koska en ole käynyt kaikissa burrito take-away paikoissa. Tämä paikka kuuluu vakiokohteisiini tällä alueella ja voin suositella paikan eväitä vilpittömästi. Jos siis satut matkailemaan lähistöllä, niin kannattaa kokeilla. Muista pyytää mukaan riittävästi tulista kastiketta, joka on todella herkullista.

Tässä vielä muutama kuva tältä päivältä. Kaikki kuvat alinta lukuunottamatta on kuvattu Pentax K-7:lla. Vaikka hieman aiemmin moitinkin Pentaxin kittiobjektiivien optista laatua, niin positiivista on pieni koko ja paino, joiden ansioista molempia laseja viitsii kanniskella helposti.

Alin kuva on Canon G11:lla kuvattu Getty Centerin pihalta Westwoodin suuntaan.



 
Bloggers Team