Osallistu synttäriarvontaan


Sulantoblog täyttää kaksi vuotta. Näinkin pitkä elämä on teidän, lukijoideni, ansiota. Kun on lukijoita, niin on myös motivaatiota tehdä sisältöä. Kiitos!

Sulantoblogin synttäreiden kunniaksi järjestän jo perinteeksi muodostuneen synttäriarvonnan. Tänä vuonna, kun blogi täyttää kaksi vuotta, niin järjestän peräti kaksi arvontaa. Molemmissa arvonnoissa on todella hyvät palkinnot, joten kannattaa osallistua.

Ensimmäiseen arvontaan voit osallistua tänään ja osallistumisaikaa on ensi torstaihin 21.10.2010 keskiyöhön asti. Seuraavaan arvontaan voi osallistua heti perään, eli perjantaina 22.10.2010, jolloin myös tämän ensimmäisen arvonnan voittaja julkistetaan.

Ensimmäisessä arvonnassa on yksi palkinto, mutta sitäkin hienompi, nimittäin Olympus µ TOUGH-6020 kompaktikamera. Tämä iskunkestävä pokkari sopii rankempaankin käyttöön. Olympuksella on neljä värivaihtoehtoa, joista voittaja saa valita mieleisensä. Olympuksen voittaja valitaan arvontaan osallistuneiden joukosta sidotuin silmin ja sattumanvaraisesti.

Osallistuminen edellyttää pieneen kyselyyn vastaamista. Vastaamiseen menee aikaa alle pari minuuttia. Kyselylomakkeessa kysytään nimi ja sähköpostiosoite, mutta hävitän tiedot heti arvonnan jälkeen. En kerää rekisteriä, lähettele roskapostia tai tee muutakaan asiatonta nimillä tai osoitteilla.

Osallistu heti täällä.

 
Bloggers Team