Osallistu Sulantoblogin toiseen synttäriarvontaan!!!

Sulantoblog täyttää tässä kuussa kaksi vuotta ja synttäreiden kunniaksi järjestän jo perinteeksi muodostuneen synttäriarvonnan. Tai tarkemmin, kaksi vuotta ikää ja siksi kaksi arvontaa tänä vuonna.

Ensimmäinen arvonta tuli ja meni, mutta arpaonni voi vielä suosia kolmea onnekasta, sillä nyt voit osallistua Sulantoblogin toiseen synttäriarvontaan, jossa on kolme upeaa palkintoa.


Aivan kuten ensimmäisessäkin arvonnassa, niin tässäkin sinun pitää vastata muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen ja olet mukana arvonnassa. Tässä arvonnassa arvotaan kolme voittajaa, koska palkintojakin on kolme.

Tällä kertaa voit voittaa joko Samsung ST550 kameran, Sony DCS-TX5 kameran tai Sun-Sniper Pro Steel & Bear kamerahihnan. Siis kaksi laadukasta kompaktikameraa on jaossa ja yksi erittäin korkeatasoinen hihna arvokkaalle järjestelmäkameralle.

Kun osallistut, niin sinun pitää kertoa nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Hävitän tiedot arvonnan jälkeen, en kerää nimirekisteriä, en lähettele roskapostia tai tee muutakaan asiatonta nimillä tai osoitteilla.

Osallistua voit 29.10.2010 keskiyöhön asti, mutta kannattaa osallistua nyt, niin ei unohdu. Osallistu heti täällä.
 
Bloggers Team