Jääkiekkoa

Mitä ihmettä, kiekkokuva Sulantoblogissa? Sports Illustrated lehden kuvaaja Bill Frakes on jälleen Suomessa ja kertoi tänään Hartwall areenalla Helsingissä pienelle kuvaajajoukolle työmenetelmistään. Siinä samassa meillä vierailla oli mahdollisuus kuvata Suomen lätkäjoukkueen harjoituksia.
Nikon D700, Nikkor 500 mm f/4 @ f/4, 1/1250 s. ja ISO 6400
En ole lätkää kuvannut vuosikausiin vai pitäisikö sanoa vuosikymmeniin, sillä viimeksi taisin maksua vastaan kuvata kiekkoa 80-luvulla. Olihan se hauska muutamia ruutuja näppäillä katsomosta menneitä muistellen. Sain lainaksi 500 millisen, joka on hieman liian pitkä jääkiekkoon, mutta eihän tässä ollut mitään paineita. Kunhan näppäilin.

Harjoituksissa ei tietenkään tule otteluiden veroisia pelitilanteita, joten hienoja tilannekuvia oli senkin vuoksi vaikea saada, mutta pitäisi kyllä hieman harjoitellakin, jos pitäisi työkeikkoja kaukalon reunalla tehdä.

Päivä oli erinomainen ja parasta oli, että onnistuin saamaan lyhyen videohaastattelun Billiltä päivän päätteeksi. Tuo video on huomenna nähtävissä täällä Sulantoblogissa, joten pysy kanavalla.
 
Bloggers Team