Kotona ollaan taas


Pääsin tänään kotiin viikon kestäneeltä työmatkalta. Reissu oli melko kiivastahtinen, joko ajoimme, nukuimme tai kuvasimme. Blogaaminen jäi hieman vajaalle teholle myös siksi, että järkeviä yhteyksiä ei ollut saatavana silloin, kun olisi ollut aikaa tai energiaa.

Olin matkassa valokuvaaja Jyrki Vesan kanssa ja koska Jyrki on pikkusalamoiden mestari, niin teimme Tukholmassa eilen perjantaina muutamia katupotretteja, joita tulee tänne blogiin, kunhan ensin puramme laukut.

Pysäytimme ihmisiä kadulla ja kysyimme lupaa kuvata. Kun lupa tuli, niin toinen kuvasi ja toinen piti salamaa. Siinä samalla tuli testattua Nikonin langatonta salamaa hieman tieteellisemmin. Kokeilimme langattoman ohjauksen kantamaa kirkkaassa auringonpaisteessa ulkoilmassa ja yllätyimme positiivisesti.

Kokeilun tuloksista tulee yhteenveto aivan lähiaikoina. Tässä pari turistikuvaa Ruotsin pääkaupungista potretteja ja salamakokeilun tuloksia odotellessa. Molemmat kuvat on kuvattu Nikon D700 + Nikkor 24 - 70mm f/2.8 yhdistelmällä.
 
Bloggers Team