Näkymä hotellini ikkunasta


Jokin aika sitten kolleega ja bloggaaja Joe McNally kuvaili näkymäänsä hotellinsa ikkunasta. No, tässä meikäläisen näkymä hotellin ikkunasta Ruotsin pääkaupungin Tukholman reunamilla tänään.

Avasin hotellihuoneeni oven ja tuskin ehdin laskea laukut käsistäni, kun jo revin iPhonen taskustani, jotta ehtisin tallentaa tämän ainutlaatuisen näkymän. Kiirettä aiheutti huoleni, että rännän sekainen vesisade yhtäkkiä loppuisi ja aurinko kääntäisi säteensä roskalaatikoiden puoleen.

Kaivoin siis iPhonen nopeasti taskustani, valitsin kameratoiminnon, tarkistin valotuksen, ja tarkennuksen koskettamalla näyttöä keskeltä. Ensimmäinen otos liian tiukasti rajattu, nopea jalkazuumaus pari askelta taakse ja uusi kuva. Se on siinä! Nyt aurinko voi tulla esiin ihan milloin tahansa.

Valitettavasti olemme joko olleet tien päällä, nukkumassa tai kuvaamassa, joten en ole ehtinyt blogata reissun päältä. Tietoliikenneyhteydet eivät muuten ole reissaajalle aina kovin kaksiset, vaikka niin voisi luulla, kun ollaan täällä koillisella Euroopan kulmalla.

Palaan asiaan luultavimmin viikonloppuna, kun olen palannut kotiin. Tässä vielä toinen iPhonekuva auton ikkunasta kuvattuna, kun ruotsalainen pilvitaivas esitti parhaintaan, ennen kuin alkoi kaataa räntää maassa matkaavien niskaan.
 
Bloggers Team