Uusi Nikon



En tavallisesti julkaise tuoteuutuuksia, koska niistä on aivan tarpeeksi tietoa muuallakin, mutta ilmoitan nyt kuitenkin, että Nikon D5000 järkkäri on ilmestynyt. Samalla julkaistiin uusi laajakulmazoomi 10 - 24 mm pikkukennoisille kameroille.

Uusien kameroiden julkaisua edeltää aina villi huhumylly ympäri internettiä. Huhublogit ovatkin varsin hauskaa luettavaa, koska huhuja saadaan aikaan aivan mistä tahansa. 

Kun Nikonin sivut ovat alhaalla vaikkapa Mosambikissa, niin siitä voi päätellä, että jotakin on tekeillä. Jos taas Canonin 35 mm objektiivi on tilapäisesti loppu filippiiniläisen verkkokaupan valikoimista, niin siitäkin voi vetää johtopäätöksen, että varmaan joskus jotain on tulossa tilalle. 

Ihan iltapäivälehtien veroista sisältöä ja välillä mukavasti viihdyttävää, kieltämättä.

Tulossa Sulantoblogiin


Tännekin on tulossa ihan viihdyttävää sisältöä, nimittäin tilttiä ja shiftiä. Olen koekuvannut Sinar P3 palkin, jossa oli kiinni Sinarin 33 Mp digiperä. Juttu tulee tällä viikolla. 

Samaan aiheeseen liittyy Nikonin PC-E objektiivit, joista on tulossa myös juttu. Edelleen samaa aihetta on Hasselbladin tilt-shift adapteri, jolla tavalliset Hasselin kakkulat voi muuttaa perspektiivin korjaukseen sopiviksi. Tästäkin tulee juttu, jossa on mukana Hasselin uusi 50 Mp digitaalikamera.
 
Bloggers Team