iPhone



Tässä pari kuvaa, jotka sommittelin upouudella iPhonellani. Olen ollut Nokialaisen käyttäjä vuosikausia, mutta koska olen myös Maccikäyttäjä, niin uusimman iPhonen houkutus kävi viimein ylivoimaiseksi.

En ole kovin paha välineintoilija, mutta vanha puhelimeni alkoi jo toimia epäluotettavasti ja uusimmissa koneissa on kieltämättä ominaisuuksia, joista voi olla hyötyä valokuvaajallekin. Ensimmäisenä tulee mieleen mahdollisuus puhelimen GPS-ominaisuuden avulla saada paikkatiedot valokuviin.

Kamerakin tietenkin löytyy ja se on minulle ensimmäinen puhelinkamera. Pikaisen kokeilun perusteella iPhonen kamera varmasti kelpaa näpsyttelyyn siinä kuin mikä tahansa muukin puhelinkamera.

Tässä joitakin aivan ensimmäisiä kuvia uudella puhelimellani. Puhelinkuvia tulee jatkossa lisääkin ja kokemuksia iPhonen soveltuvuudesta valokuvaamiseen muutenkin. Puhelinkameran kuva on osapuilleen samankokoinen kuin ensimmäisen digitaalikamerani Nikon D1:n. Nämä kuvat ovat aivan suoraan puhelimesta ja olen ainoastaan hieman pienentänyt niitä.
 
Bloggers Team